Prachtige stranden in Yogyakarta

Wonderful Indonesia

Yogyakartakan de startplaats zijn voor een spannende avonturen in Indonesië; uit het zand surfen, klif klimmen alle weg naar de opwindende sensatie van het lopen over een hangbrug.

Hieronder hebben we een lijst samengesteld met verschillende stranden in de buurt van de stad Yogyakarta, waar je een ander soort avontuur ontdekken.Sommige bevinden zich op de weg en kunnen veel voorzieningen hebben.

1 | SIUNG BEACH

Siung Beach is in populariteit geëxplodeerd, niet alleen voor de schoonheid van de kusten, maar ook vanwege het panoramische landschap.Er zijn meer dan honderd plaatsen waar u de kustlijn schalen om te genieten van het prachtige uitzicht op het panorama.Siung Beach is uw beste ding om te doen voor hardcore Rock klimmers die een prachtig uitzicht verwachten na een harde dag snelheid.

Wonderful Indonesia

2 | POK TUNGGAL BEACH

Slechts enkele mensen weten meer over de sleutel die is gelegen tussen dichte kliffen bekend als Pok Tunggal Beach: de kust begrensd door twee enorme heuvels die werden ontwikkeld als een toeristische site.Natuurlijk, stijgen naar de top van een van deze heuvels, of misschien, is de trefzekere manier om te genieten van het prachtige panorama.Wat is er zo uitzonderlijk aan IT Shore? De kenmerkende Duras-boom staat alleen aan de rand van het witte zandstrand.Deze White Sandy Shore Escapade was publiekelijk toegankelijk.

3 | KRAKAL BEACH

Krakal Beach is een van de meest geprefereerde gebieden voor zeelieden.Afgezien van de locatie van een visser, is dit strand ideaal voor deskundige surfers om hun benaderingen tegen de rif pauze te testen.Deze wereld Split is echter een uitdaging en moet alleen worden geprobeerd door professionele surfers in plaats van voor beginners.Helaas zijn er geen berichten met verhuur.Dus je hebt alle surfers bedreven, vergeet niet om je surfplanken mee te nemen!

4 | SINDEN BEACH

Sinden Beach heeft onlangs al de hype gekregen vanwege een hangbrug die verbinding maakt met een kleiner eiland dat bekend staat als Kalong Island (het Isle of Bats).Hier is waar men je moed kan testen wandelen langs een dun lijken hangbrug (maar is hardy) terwijl het waarderen van de mening van de golven crash tegen de rotsen beneden.Heb je het lef gekregen om te controleren?

5 | GumukPasirParangkusumo

Als u op zoek bent naar een ander soort ervaring, bezoek dan Gumuk Pasir Parangkusumo.Dit gebied is een kust Duin die in de volksmond bekend staat als de ideale plek voor zand surfen (ook wel Sand boarding genoemd).Gezien er zijn slechts een paar gebieden op de planeet waar u gaan zand surfen, dit is de beste locatie om te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een strijd.Ook al zijn er kust hellingen Pasir Parangkusumo is de enige plek die gebruikt wordt voor het surfen op het zand.