Verkenning En Avontuur: Leuke Reisideeën

Veel mensen zeggen dat wanneer je naar het buitenland reist je een gemakkelijk doelwit bent voor criminaliteit, maar dat is echt alleen waar als je niet weet hoe je moet opgaan. Zoals alle landen, is er criminaliteit, maar je moet echt worden opgeleid over de cultuur en begrijpen hoe niet te willen een toerist. Dit artikel bevat een aantal nuttige tips over mengen in de inheemse cultuur en niet uitzien als een toerist.

Na het plukken van uw bestemming, onderzoek het gebied grondig. Koop een kaart van de plaats waar je naar op reis bent en bestudeer de bezienswaardigheden, omgeving en musea. Het hebben van een goed begrip van hoe het gebied dat je gaat is aangelegd, zal het veel gemakkelijker maken om rond te krijgen wanneer je aankomt.

Er zijn een paar essentiële zaken die iedereen moet hebben wanneer ze op reis zijn. Waar u ook naartoe gaat, zorg ervoor dat u uw identiteitsbewijs met pasfoto meeneemt, bij voorkeur in meer dan één vorm, medicatie die u vaak of zelden nodig heeft, en een kleine hoeveelheid contant geld. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke behoeften, dus denk aan wat de jouwe zijn voordat je op reis gaat.

Probeer te verpakken met herbruikbare compressie zakken om ruimte te besparen bij het verpakken. Als u vaak reist, kunnen herbruikbare compressie zakken een slimme investering zijn. U ze vinden in de meeste retailers die hebben een Housewares sectie. Ze worden meestal verkocht voor opslag gebruik, maar werken zeer goed in verband met het verpakken van bagage.

Neem een mini-notebook mee waar u ook gaat. Het is veel gemakkelijker om de naam van je bestemming te schrijven en iemand je te laten begrijpen, dan het is om wilde gebaren te maken terwijl je probeert een moeilijke plaatsnaam te zeggen. Draag de notebook en schrijf deze in wanneer u dat nodig vindt. Je zult veel beter begrepen worden.

Jetlag is een veelvoorkomende neveneffect van reizen tussentijd zones. Er is geen manier om het volledig te vermijden. Maar, als je jezelf gehydrateerd te houden, het kan helpen, omdat sommige van de bijwerkingen van de jetlag zijn gerelateerd aan het gedehydrateerd. Als u alcohol, thee, koffie en cafeïehoudende dranken vermijdt en veel water drinkt tijdens uw vlucht, dan zou dat moeten helpen.

Mail, Kranten en deur Hangers bij u thuis, moet worden beheerd door een vriend of buurman. Dieven zoeken naar accumulerende mail of papieren en vooral Fliers, als een teken dat niemand thuis is. Laat een buurman of vriend deze voor je monitoren en laat ze, indien mogelijk, de auto ook af en toe bewegen.

Zorg er altijd voor dat je een extra overhemd meeneemt op het vliegtuig wanneer je met een baby of peuter reist. Het is gemakkelijk te onthouden om er een te brengen voor uw geliefde, maar u denkt er nooit eentje aan! In een besloten ruimte zoals het vliegtuig weet je nooit wat voor soort ongeval er zou kunnen gebeuren, dus het is goed om iets anders te hebben om in te veranderen.

Kijk naar de seizoensgebonden vluchtprijzen. U zult een grafiek kunnen vinden die laat zien wanneer het goedkoopste is om naar verschillende bestemmingen te vliegen. Plan uw reis rond piek reisdata en u zult waarschijnlijk vinden dat u geld bespaart op de vlucht, evenals het hotel.

Houd uw Frequent Flyer Miles niet te lang vast, omdat ze goed verlopen voordat u ze gebruiken. Mijlen verlopen vaak 18 maanden nadat je ze hebt verdienen, dus gebruik ze terwijl je. Als u niet hoeft te vliegen, u in staat zijn om ze in te ruilen voor tijdschriften of andere beloningen.

Zoals in het begin van het artikel werd gezegd, is het cruciaal om te weten hoe je moet opgaan in de lokale cultuur om geen slachtoffer te worden van misdaad. Criminelen zijn een prooi voor toeristen, maar als je het advies van dit artikel toepast, zijn de kansen dat je slachtoffer wordt van criminaliteit veel minder.